Първи Варненски Симпозиум по Дълбока Мозъчна Стимулация

Уважаеми Колеги,

На 26-ти Септември 2020 г., онлайн, ще се състои Първи Варненски Симпозиум по Дълбока Мозъчна Стимулация с участието на колеги неврохирурзи и невролози от водещи световни центрове специализирани в това лечение, а именно:

Prof. I. Balas, Pecs, Hungary (neurosurgeon)

Prof. N. Kovacs, Pecs, Hungary (neurologist)

Prof. V. Coenen, Freiburg, Germany (neurosurgeon)

Dr. N. Denisova, Novosibirsk, Russia (neurosurgeon)

Колегите:

Д-р М. Цалта (невролог)

Проф. Д-р Я. Енчев, дмн (неврохирург)

ще представят началния опит в лечението на Паркинсонова болест чрез Дълбока Мозъчна Стимулация на Университетска Болница „Св. Марина“, гр. Варна, Медицински Университет- Варна. Ще бъдат представени интересни доклади покриващи редица аспекти на Дълбоката Мозъчна Стимулация- от основни постановки до тенденции и бъдещи направления.

Всеки желаещ може да проследи безплатно онлайн симпозиума като последва следната връзка: http://www.mu-varna.bg/BG/AboutUs/Pages/DBS-Symposium.aspx

Връзката ще Ви отведе към сайта на Медицински Университет- Варна, където ще намерите линк към YouTube канала на събитието, както и детайлна програма на симпозиума с абстрактите и кратки автобиографии на лекторите. Началото е в 08.55 ч., 26-ти Септември 2020 г.

Уважаеми Колеги, За нас е чест и удоволствие, от името на организационния комитет, да Ви поканим да проследите това събитие. Началото е в 08.55 ч., 26 Септември 2020 г.

С уважение,

Организационен комитет на Първи Варненски Симпозиум по Дълбока Мозъчна Стимулация

Проф. Д-р Я. Енчев, дмн

Проф. Д-р С. Андонова, дмн

Проф. Д-р А. Тончев, дмн